Smalfilm til DVD eller som filer til computeren. Mp4, i HD- eller 2K opløsning.

Knivskarp digital scanning af film, hvadenten du ønsker HD eller 2K-kvalitet.
Sådan foregår scanning af smalfilm hos VideoC

Hos VideoC bliver alle typer film scannet manuelt. Det vil sige, at der sidder en person ved maskinerne, som holder vågent øje med kvaliteten. Både under scanningen, men også kvaliteten af den film, du har indleveret.
Støv, skidt, varme, sollys, fugt og tidens tand i det hele taget kan nemlig gøre meget ved film, som har været gemt og måske glemt gennem årene.
Du kan roligt regne med, at der bliver draget omsorg dine af smalfilm hos os. Vi splejser og renser filmene nænsomt, når der er behov for det. Vi justerer på både farver og lys, hvor det er nødvendigt. Naturligvis med omtanke for, at den digitale version forbliver tro mod det oprindelige format.

 

De forskellige formater

Når vi leverer dine smalfilm på en DVD, opretter vi altid en menu, så du nemt kan navigere mellem de scannede spoler, når du vil se filmene.
Flere vælger at få deres film lagt på USB. Et USB-stick kan sættes direkte på de fleste nye TV, eller de kan ses fra din computer. Også her lægger vi hver spole som hvert sit kapitel. Dette giver dig mulighed for, at navngive de enkelte filmspoler eller ændre rækkefølgen på din computer.

 

Smalfilm til efterbehandling

Ønsker du at redigere i dine film efter scanningen, så bør du have arkiveret filmene i højeste opløsning.
Vi anbefaler, at du får leveret filerne som AVI (til PC) eller Apple ProRes (til Mac). Dette giver dig næsten uanede muligheder for direkte, at redigere i filmene, klippe, farvekorrigere, indsætte tekster, lægge musik på eller indtale kommentarer.